vineri, 5 noiembrie 2021

Stimati cetateni ai comunei Mahmudia,

Aceasta pagina de Internet este destinata promovarii gratuite a initiativelor private ale tuturor cetatenilor care domiciliaza sau lucreaza pe teritoriul comunei dvs. Aveti o pensiune turistica, o ferma, un produs sau un serviciu de vanzare? Noi va dam o mana de ajutor pentru promovarea acestora, in mod absolut gratuit, cu ajutorul platformei noastre. Mai mult, va putem finanta aceste activitati.

Suntem o intreprindere sociala care, prin proceduri de lucru de la distanta, concentreaza si directioneaza banii economisiti de la un cetatean la altul, de la o comunitate la alta, acolo unde apar necesitati urgente, accelerand astfel circulatia banilor, a marfurilor si a serviciilor, lucru benefic nu numai pentru membrii CAR ci si pentru comunitatile din intreaga tara.

 

Activitatea noastra se concentrează pe domeniul economiei sociale, reglementat de Legea nr. 219/2015 privind economia socială, adică servește interesul general al cetățenilor României precum şi interesele personale ale membrilor CAR, prin creşterea gradului de ocupare a persoanelor aparţinând grupurilor vulnerabile, producerea şi furnizarea de bunuri materiale, prestarea de servicii, execuţia unor lucrări etc. CAR are la bază iniţiativa privată, voluntară şi solidară, cu un grad ridicat de autonomie şi responsabilitate, precum şi distribuirea integrală a profitului către membrii asociaţi.

 

Cu ajutorul d-lui primar Şerpescu Ion am reusit sa acreditam un reprezentant local al CAR Coeziunea Sociala in comuna Mahmudia, astfel incat, incepand cu 14.10.2021, localitatea dumneavoastra beneficiaza,  chiar pe plan local, de suportul financiar nemijlocit al Asociatiei Casa de Ajutor Reciproc Coeziunea Sociala - o institutie financiara puternica si performanta. Cu alte cuvinte, pentru a economisi sau a imprumuta bani, cetatenii comunei nu vor mai fi nevoiti sa-si piarda timp si bani mergand la Tulcea sau in alte orase mai apropiate.

 

Cu speranta unei colaborari de lunga durata si reciproc avantajoase, va dorim multa sanatate si prosperitate!

 

COMITETUL DIRECTOR AL CAR COEZIUNEA SOCIALA

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu